Newborn Fotografie

Prachtig…die kleine teentjes, die iniminie vingertjes, die donzige haartjes, dat gerimpelde ruggetje…Deze beginperiode vliegt zo snel voorbij, dat je bijna vergeet hoe mooi het was.

vanaf

€ 175,-

Lifestyle Fotografie

Houd je niet heel erg van té geposeerde foto’s van jouw pasgeboren wondertje? Dan kun je ook kiezen voor een LifeStyleShoot. Tijdens deze 1,5 tot 2 uur durende reportage fotografeer ik jullie kleintje in jullie prachtige huis.

vanaf

€ 120,-

Fotografie op Locatie

Ik fotografeer het allerliefst op locatie….Met bestaand licht en altijd anders. Het is altijd ongedwongen en de kids kunnen lekker spelen en rennen tussendoor.

vanaf

€ 95,-

Fotografie in de studio

Met een witte, zwarte of zandkleurige achtergrond fotografeer ik graag kinderen en gezinnen in de studio in Rijnsburg. Ook voor een zwangerschaps reportage kun je hier terecht. Graag geef ik kledingtips tijdens ons mail contact.

vanaf

€ 95,-

Zwangerschaps Fotografie

Wat bijzonder is de tijd dat je zwanger mag zijn van jullie kleine wonder. En ik zou deze periode graag rond week 34 – 36 voor jullie vast willen leggen op een originele manier. Bij jullie thuis of in een speciale omgeving die bij jullie past worden de foto’s nóg persoonlijker.

vanaf

€ 95,-